Szolgáltatások

A teljes karosszéria fóliázást azoknak ajánlom, akik megunták autójuk régi színét és ki szeretnének tűnni a tömegből vagy csak egyszerűen nem tetszik nekik az autójuk jelenlegi színe. Kizárólag prémium minőségű fóliákkal dolgozunk melyek több év múlva teljesen nyom nélkül eltávolítható anélkül, hogy sérülne a gyári fényezés. Ez a fólia nem alkalmas, hogy a kőfelverődésektől megvédje autóját, de a mosásból adódó és egyéb enyhébb karcoktól megvédi a karosszériát.

Kifejezetten új autókra ajánlom! A kőfelverődés elleni fólia egy gumis és vastagabb víztiszta védőfólia. Láthatatlan a karosszérián és megvédelmet nyújt kőfelverődések és kisebb fizikai sérülésekkel szemben.
Részletes információk itt: https://www.skyfol.hu/karosszeriavedo-folia/skyfol-ppf-nano

Minden autótulajdonosnak csak ajánlani tudom, hogy miért? A következő szempontok mindenkit meggyőznek:
- Védelmet nyújt a hőtől és a káros sugárzásoktól
- Védelmet nyújt a kíváncsiskodó tekintetek elől
- Védelmet nyújt baleset során, hogy a szétrobbanó üvegdarabok sérülést okozzanak
- Egyedi megjelenést ad autójának
Részletes információk: https://www.skyfol.hu/autofolia

A mai világban elengedhetetlen a jó marketing és reklám, mi sem kézenfekvőbb, mint egy cég saját autói legyenek a reklámhordozók. Az egyedi megjelenéssel bíró cégautók profizmust sugároznak, látszik, hogy a tulajdonosnak fontosak a részletek. Vállaljuk komplett autók tervezését és kivitelezését is. A tökéletes eredmény érdekében látványtervekkel segítjük ügyfeleinket.

Az ablakfóliák amellett,hogy modern egységes arculatot adnak az épületnek,számos egyéb rendkívüli előnnyel is rendelkeznek.
Hővédelem: A Skyfol hővédő ablakfólia már az ablaknál megálljt parancsol a besugárzott energiának.
UV szűrés: A SkyFol fóliák speciális Ultraviola Abszorberek segítségével hatékonyan védenek a teljes UV tartományban.
Biztonság: A biztonsági fóliák meggátolják az üveg szilánkosra törését.
Részletes információk: https://www.skyfol.hu/epuletfolia

Ez egy új területe a fóliázásnak. Tökéletes választás annak, aki fel szeretné újítani például konyháját. Egy új bútor árának a töredékéből megvalósítható és teljesen új külsőt kölcsönöz konyhájának, nappalijának.

Visszahívást kérek